فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب

آب و فاضلاب

آب و فاضلاب

۳ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى، ﻣﻬﺎرﺗﻰ ﺿﺮورى اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮاى اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﯿﻨﻪ از ﺗﻼش ﻫﺎى ﺧــﻮد و ﺗﯿﻤﺘــﺎن ﺑﻪ آن ﻧﯿﺎز دارﯾﺪ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﻬﺎرﺗﻰ اﺳــﺖ ﮐــﻪ ﺑﺮاى اﯾﺠﺎد آراﻣــﺶ و ﻓﻀﺎﯾﻰ در زﻧﺪﮔﻰ ﺑﻪ آن ﻧﯿﺎز دارﯾﺪ ﮐﻪ در آن ﻓﻀﺎ ﺑﺘﻮاﻧﯿﺪ اﻧﺮژى و ﺗﻮﺟﻪ ﺧﻮد را ﺑﺮ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﻰ ﮐﻪ واﻗﻌﺎً اﻫﻤﯿﺖ دارﻧﺪ، ﻣﺘﻤﺮﮐﺰ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ. اﻫﻤﯿﺖ اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﺑﯿﺸــﺘﺮ ﻧﻤﺎﯾﺎن ﻣﻰ ﺷﻮد ﮐﻪ زﻣﺎن ﺷﻤﺎ ﻣﺤﺪود ﺑﺎﺷﺪ و ﺗﻘﺎﺿﺎﻫﺎ ﻧﺎﻣﺤﺪود ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﺳﻨﺪ. در اﯾﻦ ﺻﻮرت، اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﻰ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ زﻣﺎن ﺧﻮد را ﺑﻪ آﻧﭽﻪ ﺿﺮورى ﺗﺮ اﺳﺖ، اﺧﺘﺼﺎص دﻫﯿﺪ و آﻧﺮا ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﺗﺮ ﺻﺮف ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ؛ و ﺧﻮد و ﺗﯿﻤﺘﺎن را از ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎى ﮐﻢ اﻫﻤﯿﺘﻰ ﮐﻪ ﻣﻰ ﺗﻮان ﺑﻌﺪاً ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﭘﺮداﺧﺖ ﯾﺎ از آﻧﻬﺎ ﺻﺮف ﻧﻈﺮ ﮐﺮد، رﻫﺎ ﺳﺎزﯾﺪ. 

در ﯾﮏ ﺳــﻄﺢ ﺳــﺎده، ﻣﻰ ﺗﻮاﻧﯿﺪ اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى را ﺑﺮﻣﺒﻨﺎى ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻫﺎى زﻣﺎﻧﻰ، ﯾﺎ ﻣﻨﺎﻓﻊ و ﺳــﻮدآورى ﺑﺎﻟﻘﻮه ﮐﺎرى ﮐﻪ در دﺳﺖ دارﯾﺪ، ﯾﺎ ﻓﺸﺎرى ﮐﻪ ﺟﻬﺖ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﮐﺎرﻫﺎ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ وارد ﻣﻰ ﺷﻮد، اﻧﺠﺎم دﻫﯿﺪ:
 اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى ﺑﺮ اﺳــﺎس ﺳﻮدآورى ﯾﺎ ارزش ﭘﺮوژه، اﺣﺘﻤﺎﻻً راﯾﺞ ﺗﺮﯾﻦ و ﻣﻨﻄﻘﻰ ﺗﺮﯾﻦ ﺷــﯿﻮه اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى اﺳﺖ. ﻣﻌﻤﻮﻻً اﯾﻦ ﻧﻮع اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻨﺪى، ﻣﺆﺛﺮﺗﺮﯾﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ را ﺑﻪ دﺳﺖ ﻣﻰ دﻫﺪ.
 ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻫﺎى زﻣﺎﻧﻰ، ﺟﺎﯾﻰ اﻫﻤﯿﺖ دارد ﮐﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎى ﺳﺎﯾﺮ اﻓﺮاد، ﺑﻪ ﮐﺎر ﺷــﻤﺎ واﺑﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺼﻮﺻﺎً اﮔﺮ اﯾﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎ روى ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺤﺮاﻧﻰ ﯾﮏ ﭘﺮوژه ﻣﻬﻢ ﻗﺮار داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. در اﯾﻨﺠﺎ ﺗﻼش اﻧﺪﮐﻰ از ﺳﻮى ﺷﻤﺎ ﻣﻰ ﺗﻮاﻧﺪ ﭘﺮوژه را ﺗﺎ ﻣﺴﺎﻓﺖ زﯾﺎدى ﺑﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﺒﺮد.
و، ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﻓﺮد ﺷﺠﺎع (و اﺣﺘﻤﺎﻻً اﺣﻤﻖ) ﻣﻰ ﺗﻮاﻧﺪ در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻓﺸﺎر رﺋﯿﺲ ﺧﻮد ﺑﺮاى اﻧﺠﺎم و ﺗﮑﻤﯿﻞ وﻇﺎﯾﻔﺶ ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﮐﻨﺪ، ﺧﺼﻮﺻﺎً ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﮐﻪ اﯾﻦ ﻓﺸﺎر، ﻣﻨﻄﻘﻰ و ﻗﺎﻧﻮﻧﻰ ﺑﺎﺷﺪ.
  • امیرحسین ستوده بیدختی
ﻣﺪل ﺳــﺎزﮔﺎرى، ﻣﺒﺘﻨﻰ ﺑﺮ اﯾﻦ اﺻﻞ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﯾﮏ ﺳﺎزﻣﺎن، از ﭼﻬﺎر ﻋﻨﺼﺮ ﺳﺮﭼﺸــﻤﻪ ﻣﻰ ﮔﯿــﺮد: ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎ، اﻓﺮاد، ﺳــﺎﺧﺘﺎر، و ﻓﺮﻫﻨﮓ. ﻫﺮ ﭼﻪ ﺳــﺎزﮔﺎرى ﯾﺎ ﺗﻨﺎﺳــﺐ اﯾﻦ اﺟﺰا ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻬﺘﺮ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
ﻣﺪل ﺳــﺎزﮔﺎرى، ﯾﮏ روش ﺳﯿﺴﺘﻤﺎﺗﯿﮏ را ﺑﺮاى در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ اﯾﻦ ﻋﻨﺎﺻﺮ رﯾﺸﻪ اى، ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻣﻰ ﮐﻨﺪ. ﭼﮕﻮﻧﮕﻰ ارﺗﺒﺎط اﯾﻦ ﭼﻬﺎر ﻋﻨﺼﺮ ﺑﺎ اﺳﺘﺮاﺗﮋى و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﺎزﻣﺎن، در ﻧﻤﻮدار ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻣﻰ ﺷﻮد.

ﺑــﺮاى ﺑﻪ ﮐﺎر ﮔﯿﺮى اﯾﻦ ﻣﺪل، اﺑﺘﺪا ﻫﺮ ﻋﻨﺼﺮ را ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺠﺰا ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳــﻰ ﻗﺮار دﻫﯿﺪ و ﺳــﭙﺲ آﻧﻬﺎ را دو ﺑﻪ دو ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﻨﯿﺪ و ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﺎﯾﮑﺪﯾﮕﺮ در ارﺗﺒﺎﻃﻨﺪ و ﭼﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮى ﺑﺮ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ دارﻧﺪ.
در ﻧﻬﺎﯾﺖ، ﺑﺮاى اﯾﺠﺎد و ﺣﻔﻆ ﺳــﺎزﮔﺎرى و ﺗﻄﺎﺑﻖ آﻧﻬﺎ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اى ﻃﺮح ﮐﻨﯿﺪ.
  • امیرحسین ستوده بیدختی

 مقاله مروری بر نرم افزارای ابری و کاربرد آنها در مدلسازی اطلاعات ساختمان

  رضا سفیدی - دانشجوی کارشناسی ارشد دپارتمان مهندسی عمران واحد تهران مرکزی دنشگاه آزاد اسلام تهران ایران

  جابر بلوچ زهی - دانشجوی کارشناسی ارشد دپارتمان مهندسی عمران واحد تهران مرکزی دنشگاه آزاد اسلام تهران ایران

  جواد مجروحی سردورد - استادیار دپارتمان مهدسی عمران واحدتهران مرکزی دانشگاهآزاد اسلامی تهران ایران

چکیده مقاله:

محاسبات ابری یک فناوری جدید است که در سالهای اخیر به طور گسترده مورد مطالعه واقع شده است در حال حاضر سیستمهای ابری زیادی هم در صنعت و هم در دایره ای آکادمیک وجود دارد چگونگی درک و استفاده این سیستمها یک مسئله مهم است محاسبات ابری فواید زیادی را در جهان فن آوری اطلاعات و انفجاری تجارت در شبکه اینترنت ایجاد کرده است اخیرا موفقیتهای حاصل شده که تحت عنوان سرویسهای اداری عمومی معروف هستند به عنوان تصمیم گیری محاسبات ابری شناخته می شوندمحاسبات ابری عبارت عمومی هرچیزی را که در سرورهای میزبان در شبکه اینترنت دریافت می وشد را شامل می گردد. اصطلاح محاسبت ابری اغلب اوقات به وسیله نشان ابر در دیاگرامهای شمتیک نشان داده می شود محاسبات ابری مدلی است که برای ذخیره اطلاعات دسترسی هایی در شبکه همزمان با درخواست در یک استخری از منابع محاسباتی که قادر است با یک تلاش مدیریتی بسیار اندک به سرعت آزاد و در دسترس قرار گیرد این مقاله مروری بر نرم افزارهای ابری و ارتباط و تاثیر محاسبات ابری د رفن آوری مدلسازی اطلاعات ساختمان را مورد بررسی قرار می دهد. همچنین شبکه ای را برای بکارگیری سیستم بر مبنای محاسبات ابری برای طراحی وساخت و ساز پیشنهاد می کندو کاربرد انها در ساختمان سازی اراده می دهد.

  مهندسی و مدیریت ساخت  (ICEMA)  Construction Engineering Management


مدل سازی اطلاعات ساختمان (IBIMA)


کلیدواژه‌ها:

مدلسازی اطلاعات ساختمان، فضای ابری، نرم افزارهای ابری

  • امیرحسین ستوده بیدختی